Pompoen couscous

Gebruik een hapjes pan.

Verwarm eerst de olie en boter in de pan. Dan de knoflook, ui, gember, rode peper en de kruiden aanzetten.

Doe daarna de rest van de groenten erbij, even aanzetten en dan de bouillon toevoegen.

Als de groenten beet gaar zijn zet je het vuur uit en voeg je de couscous toe.

Laat het gerecht nog 10 minuten gaar stomen.

Opmaak: koriander en noten

Optie: Indian Veggie Squares of feta met kikkererwten!

Andere recepten

Bespreek met ons de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat voor een heerlijke culinaire invulling wij u en uw gasten kunnen bieden?

Contact opnemen
Referentie Ruud van Koesveld
Iedere dag uitgebreid ontbijten
Ruud van Koesveld SES
Referentie Sandra, Rotterdam
Bekend, vertrouwd en ALTIJD goed!
Sandra, Rotterdam
Referentie Claudia, Leiden
Plezierig, professioneel, vernieuwend en flexibel
Claudia, Leiden CHDR
Referentie Sandra, Voorburg
4 sterren: goede service, goed behandeld
Sandra, Voorburg OMA
Referentie Mitchell, Den Haag
Met 1000% een aanrader
Mitchell, Den Haag