Pathé Buitenhof

‘Grand Café en Balzaal’

Buitenhof 20
2513 AG - Den Haag

Hof Catering over Pathé Buitenhof
Pathé Buitenhof is een mooie en sfeervolle locatie in het centrum van Den Haag. Dit intieme theater biedt fantastische mogelijkheden voor diverse evenementen.

Pathé Buitenhof is gevestigd aan het statige Buitenhof, een plein dat grenst aan het Binnenhof. Dit intieme theater biedt fantastische mogelijkheden voor diverse evenementen voor groepen tot 150 personen. Het theater heeft 6 zalen met een capaciteit variërend van 99 tot 390 stoelen. Uiteraard beschikken we in elke zaal over WiFi, state-of-the-art beeld en geluid, en de mogelijkheid presentaties op een groot (film-)scherm te vertonen.

Op de begane grond van dit theater bevindt zich een sfeervol Grand Café. Op de 1e etage is een prachtige balzaal met eigen bar. Deze ruimte is zeer geschikt voor intieme borrels, walking dinners en voor evenementen prima te combineren met een van de nabijgelegen zalen. Graag voorzien we onze gasten van heerlijke culinaire creaties, van koffie- en lunch arrangement tot borrel of walking diner. Pathé Buitenhof ligt in het centrum van Den Haag en is zowel met de auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. Er zijn meerdere parkeergarages in directe nabijheid, waar we vanuit Pathé kortingskaarten voor kunnen aanbieden. Het theater is op loopafstand van Den Haag Centraal Station en meerdere bus- en tramlijnen stoppen voor de deur.

Afbeelding Pathé Buitenhof

Bespreek met ons de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat voor een heerlijke culinaire invulling wij u en uw gasten kunnen bieden?

Contact opnemen
Referentie Ruud van Koesveld
Iedere dag uitgebreid ontbijten
Ruud van Koesveld SES
Referentie Sandra, Rotterdam
Bekend, vertrouwd en ALTIJD goed!
Sandra, Rotterdam
Referentie Claudia, Leiden
Plezierig, professioneel, vernieuwend en flexibel
Claudia, Leiden CHDR
Referentie Sandra, Voorburg
4 sterren: goede service, goed behandeld
Sandra, Voorburg OMA
Referentie Mitchell, Den Haag
Met 1000% een aanrader
Mitchell, Den Haag