Toussaint Huis

Goede voorzieningen, beslotenheid

Toussaintkade 21
2513 CJ - Den Haag

In samenwerking met Hof Catering
Hof Catering is een liefhebber van open keukens en ziet dit als een uitdaging en verrijking. Bij het Toussaint Huis in Den Haag krijgen wij als Hof Catering alle ruimte om precies datgene te doen waar we van houden; goed en vers eten bereiden. Toussaint Huis in Den Haag biedt de unieke locatie, terwijl Hof Catering zorgt voor de juiste lunches en maaltijden. Ook tussen of na de officiële trainingen en bijeenkomsten moet er uiteraard goed worden gegeten. Ben je op zoek naar een bijzondere locatie, waar inspiratie en creativiteit écht naar voren komen, ga dan eens kijken bij het Toussaint Huis. Op steenworp afstand van alles wat de Hofstad zo speciaal maakt. Hof Catering verzorgt hier graag de beste maaltijden en functionele, lekkere lunches.

Culinair genieten, dat kan in de Hofstad bij het Toussaint Huis. Dit is een unieke en exclusieve locatie gelegen aan de tuinen van het Paleis Noordeinde in het hart van de historische binnenstad.  Parkeergelegenheden en uitvalswegen zijn prima te bereiken.

Locatie
Ben je op zoek naar een bijzondere belevenis of ervaring voor groepen? Het Toussaint Huis biedt het aan. Je kunt er terecht voor een vergadering, teambijeenkomst of gewoon voor een exclusieve dag of avond uit.

Zitten in de achtertuin van het werkonderkomen van Koning Willem Alexander, wie wil dat nou niet? Wil je ook een speciale training houden met je bedrijf, dan kan je hier uitstekend terecht. Privacy en ruimtes voor inspiratie vormen de basis van het Toussaint Huis. Hoewel het een historisch gebouw betreft, is er van alles mogelijk dat past bij de hedendaagse trainingen en overleggen. Zo zijn er flexibele zalen met grote schermen, maar ook moderne keukens voor de lunch. Op mooie en donkere dagen is er trouwens ook genoeg ruimte om heerlijk te relaxen. Dat kan met gezelschappen bij de open haard, maar ook op het gazon van Noordeinde.

Afbeelding Toussaint Huis

Bespreek met ons de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat voor een heerlijke culinaire invulling wij u en uw gasten kunnen bieden?

Contact opnemen
Referentie Ruud van Koesveld
Iedere dag uitgebreid ontbijten
Ruud van Koesveld SES
Referentie Sandra, Rotterdam
Bekend, vertrouwd en ALTIJD goed!
Sandra, Rotterdam
Referentie Claudia, Leiden
Plezierig, professioneel, vernieuwend en flexibel
Claudia, Leiden CHDR
Referentie Sandra, Voorburg
4 sterren: goede service, goed behandeld
Sandra, Voorburg OMA
Referentie Mitchell, Den Haag
Met 1000% een aanrader
Mitchell, Den Haag