De Broodfabriek

Congreslocatie, ruim, centraal gelegen

Volmerlaan 12
2288 GD - Rijswijk

Hof Catering over de Broodfabriek:
De locatie was ooit bedoeld als fabriek en dat is aan de buitenkant nog steeds zichtbaar. Binnen tref je als gast echter een moderne omgeving aan, waar gezelligheid en sfeer bewaard zijn gebleven. Voor grotere beurzen en evenementen is het handig om te weten dat er meerdere inrijmogelijkheden zijn voor auto’s en vrachtwagens bij de opbouw. In het midden vind je het horecaplein met veel eilanden waar lekkere culinaire gerechten en hapjes te vinden zijn.  Hof Catering verzorgt in iedere zaal de horeca. Wij van Hof Catering zijn graag op deze locatie aanwezig, waar veel mensen zijn en een sfeervolle ambiance te vinden is. De ruimte en faciliteiten zijn tevens ideaal voor de werkwijze van Hof Catering. Uiteraard volledig in de stijl en vorm van de Broodfabriek. Genieten in een sfeervol Expo & Eventcenter.

De Broodfabriek, 17.500 m2 groot, is een stijlvolle uitvalbasis voor tal van organisaties en evenementen. Met drie multifunctionele zalen en twee grotere evenementenhallen is er voldoende mogelijk voor grote groepen. De Broodfabriek heeft een uitstekende bereikbaarheid zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De locatie is gelegen in de Rijswijkse Plaspoelpolder, aan de A4, nabij de A12 en de A13. Dichtbij alle snelwegen richting Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Het treinstation Rijswijk ligt op loopafstand en de bus en tram stoppen voor de deur.

Locatie
De Broodfabriek is een Expo & Eventcenter nabij het centrum van Den Haag. De naam is afkomstig van bakkerij Hus, maar inmiddels is het concept uitgegroeid tot een prachtige vestiging, waar grote groepen samen kunnen komen. Centraal in dit concept staat het organiseren van beurzen en evenementen. Op de locatie kunnen meerdere ruimtes sfeervol worden ingericht, waarbij kleinere groepen ook nog gebruik kunnen maken van functionele en flexibele subruimtes. Voor beurzen, congressen en andere evenementen is dit een sfeervol onderkomen. Wil je op locatie een bedrijfstraining geven of workshops houden met een team collega’s, dan is dat natuurlijk ook prima mogelijk. Deze multifunctionele locatie is voor iedereen bereikbaar tegen een vriendelijk budget.

Afbeelding De Broodfabriek

Bespreek met ons de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat voor een heerlijke culinaire invulling wij u en uw gasten kunnen bieden?

Contact opnemen
Referentie Ruud van Koesveld
Iedere dag uitgebreid ontbijten
Ruud van Koesveld SES
Referentie Sandra, Rotterdam
Bekend, vertrouwd en ALTIJD goed!
Sandra, Rotterdam
Referentie Claudia, Leiden
Plezierig, professioneel, vernieuwend en flexibel
Claudia, Leiden CHDR
Referentie Sandra, Voorburg
4 sterren: goede service, goed behandeld
Sandra, Voorburg OMA
Referentie Mitchell, Den Haag
Met 1000% een aanrader
Mitchell, Den Haag