Glazen Zaal

Centraal gelegen, goede voorzieningen, historie, statig

Prinsessegracht 26
2514 AP - Den Haag

Hof Catering over de Glazen Zaal:
Wij vinden de glazen zaal een Haagse top locatie midden in het centrum. Deze locatie is vooral geschikt voor partijen met een speciale uitstraling en niet al te grote groepen.

Aan de rand van het Haagse centrum, tegenover het Malieveld, ligt een locatie die met recht uniek te noemen is. Tussen de voormalig Portugese Synagoge en een statig 18e eeuws grachtenpand aan de Prinsessegracht ligt de Glazen Zaal. De Glazen Zaal is geschikt voor groepen van 30 tot 300 personen, afhankelijk van het gebruik en de gekozen indeling. Optioneel zijn op de eerste verdieping meerdere ruimtes beschikbaar.

De zaal is goed bereikbaar met de auto via de A12 A13 en de A4.  Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig, onder andere in de parkeergarages Malieveld en Museumkwartier die op een steenworp afstand liggen. Verder is de Glazen Zaal ook goed met het openbaar vervoer te bereiken; Centraal Station ligt op 10 minuten loopafstand en er stopt een tram (lijn 9) voor de deur.

Locatie
Het oorspronkelijk binnenplein is overdekt met een glazen dak. De gevel van de voormalige Portugese Synagoge, één van de mooiste synagogen van ons land, is als blijvend ‘decor’ in de zaal opgenomen. Onder het glazen dak en de deels glazen wanden wanen uw gasten zich buiten en onder een blote hemel tijdens bijvoorbeeld een ontvangst, diner, of plenaire bijeenkomst. De Glazen Zaal is een officiële trouwlocatie, en tevens een schitterende locatie om een aansluitende receptie te laten plaatsvinden. Bij mooi weer biedt ook de rustieke achterplaats een schitterend decor om onder eeuwenoude kastanjes te recipiëren.

Afbeelding Glazen Zaal

Bespreek met ons de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat voor een heerlijke culinaire invulling wij u en uw gasten kunnen bieden?

Contact opnemen
Referentie Ruud van Koesveld
Iedere dag uitgebreid ontbijten
Ruud van Koesveld SES
Referentie Sandra, Rotterdam
Bekend, vertrouwd en ALTIJD goed!
Sandra, Rotterdam
Referentie Claudia, Leiden
Plezierig, professioneel, vernieuwend en flexibel
Claudia, Leiden CHDR
Referentie Sandra, Voorburg
4 sterren: goede service, goed behandeld
Sandra, Voorburg OMA
Referentie Mitchell, Den Haag
Met 1000% een aanrader
Mitchell, Den Haag