Fokker Terminal

Industrieel, blackbox

Binckhorstlaan 249
2516 BB - Den Haag

Hof Catering over de Fokker Terminal:
De fokker Terminal bezit over alles wat nodig zit voor een catering in alle vormen en maten en het is ook nog eens goed gelegen. Een ideale locatie om mee samen te werken.

De Fokker Terminal is een karakteristiek en inspirerend industrieel gebouw. De voormalige school voor luchtvaarttechniek is in 2009 her ontwikkeld tot evenementenlocatie voor de zakelijke markt. Sinds begin 2018 staat het gebouw op de Haagse monumentenlijst. De locatie is door de ligging nabij de snelwegen A4 en A12 zeer goed bereikbaar en beschikt over 400 parkeerplaatsen.

Locatie
Het hart van het gebouw wordt gevormd door de indrukwekkende 9 meter hoge hangar van 35 meter breed en 68 meter lang. Vroeger stonden hier de vliegtuigen opgesteld waar studenten aan sleutelden. De hangar wordt overspannen door een staalconstructie met glazen lichtstraten die zorgen voor fraai daglicht. Aan de achterzijde van de hangar zijn over de gehele breedte de imposante hangardeuren gesitueerd. Wat de Fokker Terminal werkelijk uniek maakt als congreslocatie zijn de 18 verschillende sub ruimtes die allemaal rondom de hangar liggen.

Flexibiliteit, volledige ontzorging en een persoonlijke begeleiding gaan hand in hand met een kwalitatief hoogwaardig product. Met de introductie van de Turn Key congrespakketten maakt de Fokker Terminal het mogelijk een congres te organiseren in een niet alledaagse, industriƫle en inspirerende omgeving maar dan met het gemak van een kant-en-klaar ingerichte congreslocatie met 18 breakout rooms.

Afbeelding Fokker Terminal

Bespreek met ons de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat voor een heerlijke culinaire invulling wij u en uw gasten kunnen bieden?

Contact opnemen
Referentie Ruud van Koesveld
Iedere dag uitgebreid ontbijten
Ruud van Koesveld SES
Referentie Sandra, Rotterdam
Bekend, vertrouwd en ALTIJD goed!
Sandra, Rotterdam
Referentie Claudia, Leiden
Plezierig, professioneel, vernieuwend en flexibel
Claudia, Leiden CHDR
Referentie Sandra, Voorburg
4 sterren: goede service, goed behandeld
Sandra, Voorburg OMA
Referentie Mitchell, Den Haag
Met 1000% een aanrader
Mitchell, Den Haag