Hangar2

Industrieel, ruim, blackbox

1e Mientlaan 75
2223 LA - Katwijk aan Zee

Hof Catering over Hangaar2:
In Hangaar 2 is zoveel ruimte dat alles mogelijk is. De gekste ideeën kunnen hier uitgevoerd worden en dat maakt cateren hier zo leuk!

De evenementenlocatie Hangaar2 is gelegen op het voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk. Hangaar2 ligt achter de duinen van Katwijk en is goed te bereiken via de A 44. Hangaar2 heeft een eigen parkeergelegenheid van ongeveer 240 plaatsten maar dit kan eventueel uitgebreid worden met in de buurt gelegen parkeerplaatsen.

Locatie
De locatie, met industriële look en feel, is zeer geschikt voor bijvoorbeeld congressen, beurzen en productpresentaties en heeft een capaciteit tot 2500 personen. Hangaar2 is 2450 m2 groot. Naast deze grote ruimte beschikt de hangaar over een aantal sub ruimtes variërend in grootte van 30 tot 120 vierkante meter. Deze ruimtes zijn uitstekend geschikt als break-out rooms, maar ook goed inzetbaar als artiesten-, productie-, of crewruimtes. De grootte en de hoogte, de mogelijkheid om evenementen volledig naar eigen wens in te richten en te branden, de unieke ligging en de rijke historie maken Hangaar2 een bijzondere locatie voor uw zakelijk evenement.

Afbeelding Hangar2

Bespreek met ons de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat voor een heerlijke culinaire invulling wij u en uw gasten kunnen bieden?

Contact opnemen
Referentie Ruud van Koesveld
Iedere dag uitgebreid ontbijten
Ruud van Koesveld SES
Referentie Sandra, Rotterdam
Bekend, vertrouwd en ALTIJD goed!
Sandra, Rotterdam
Referentie Claudia, Leiden
Plezierig, professioneel, vernieuwend en flexibel
Claudia, Leiden CHDR
Referentie Sandra, Voorburg
4 sterren: goede service, goed behandeld
Sandra, Voorburg OMA
Referentie Mitchell, Den Haag
Met 1000% een aanrader
Mitchell, Den Haag