Louwman museum

Museum spektakel, presentatietheater, goede voorziening

Leidsestraatweg 57
2594 BB - Den Haag

Hof Catering over het Louwman museum:
Het Louwman museum heeft een hele fijne en grote keuken om gerechten in te bereiden. Dit geeft de mogelijkheid om alles zo vers mogelijk te bereiden. Behalve dit heeft het Louwman museum het meest gave decor om je gasten bij uit te nodigen. Behalve de fantastische collectie geeft het museumplein een uitstraling of je terug in de tijd bent beland.

Het Louwman Museum herbergt ’s werelds oudste privécollectie automobielen, bijeengebracht door twee generaties van de familie Louwman. Het museum is goed te bereiken met de auto en ligt aan de N44. Een bus stopt op 3 min loopafstand. Er zijn 170 eigen parkeerplaatsen.

Locatie
De collectie is gehuisvest in een specifiek voor dat doel gebouwd museum in Den Haag, de stad waar P.W. Louwman de verkoop van Dodge- en Chrysler-automobielen in Nederland begon. Het museumgebouw, ontworpen door de Amerikaanse architect Michael Graves, is in harmonie met de historische omgeving. Ook de omringende landschapsarchitectuur van Lodewijk Baljon is in evenwicht met het gebouwontwerp.

Het museum geeft veel mogelijkheden voor het houden van evenementen. Het heeft 10 verschillende ruimtes geschikt voor verschillende doeleinden. De tien zalen variëren in capaciteit van 16 tot 1.000 personen.

Afbeelding Louwman museum

Bespreek met ons de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat voor een heerlijke culinaire invulling wij u en uw gasten kunnen bieden?

Contact opnemen
Referentie Ruud van Koesveld
Iedere dag uitgebreid ontbijten
Ruud van Koesveld SES
Referentie Sandra, Rotterdam
Bekend, vertrouwd en ALTIJD goed!
Sandra, Rotterdam
Referentie Claudia, Leiden
Plezierig, professioneel, vernieuwend en flexibel
Claudia, Leiden CHDR
Referentie Sandra, Voorburg
4 sterren: goede service, goed behandeld
Sandra, Voorburg OMA
Referentie Mitchell, Den Haag
Met 1000% een aanrader
Mitchell, Den Haag