Grote Kerk

Groots, historisch, statig

Rond de Grote Kerk 12
2513 AM - Den Haag

Hof Catering over de Grote Kerk:
De Grote Kerk is een locatie midden in het centrum van Den Haag naast het oude stadhuis. Het is een top locatie om je gasten een stukje Haagse historie te laten proeven.

Midden in het hart van het centrum van Den Haag, gelegen op loopafstand van het Binnenhof vindt u de Grote Kerk, een sfeervolle, historische evenementenlocatie. De kerk ligt op loopafstand van diverse tramhaltes. In de directe omgeving van de kerk bevinden zich voldoende openbare parkeergarages.

Locatie
De Grote Kerk is de ideale locatie voor een diner, borrel of receptie maar ook voor (bedrijfs)feesten, beurzen, tentoonstellingen, congressen en vergaderingen, concerten en andere culturele evenementen, huwelijk, een afscheid en andere gelegenheden. De leistenen vloer, de gotische ramen, het imposante Metzlerorgel, het Kabinetorgel uit ca. 1760 en de monumenten, waaronder het prachtige monument van de zeeheld Van Wassenaer Obdam, vormen een natuurlijk decor voor uw evenement. De kerk heeft een vloeroppervlak van 2.227 m2. De kerkzaal en Hoogkoor zijn vrij van kerkbanken of andere obstakels waardoor de ruimte geheel naar eigen wens ingedeeld kan worden.

Afbeelding Grote Kerk

Bespreek met ons de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat voor een heerlijke culinaire invulling wij u en uw gasten kunnen bieden?

Contact opnemen
Referentie Ruud van Koesveld
Iedere dag uitgebreid ontbijten
Ruud van Koesveld SES
Referentie Sandra, Rotterdam
Bekend, vertrouwd en ALTIJD goed!
Sandra, Rotterdam
Referentie Claudia, Leiden
Plezierig, professioneel, vernieuwend en flexibel
Claudia, Leiden CHDR
Referentie Sandra, Voorburg
4 sterren: goede service, goed behandeld
Sandra, Voorburg OMA
Referentie Mitchell, Den Haag
Met 1000% een aanrader
Mitchell, Den Haag