Duurzaamheid

HOF Catering werkt al jaar en dag met FOODPrint; haar eigen duurzaamheidsconcept. Zo doet HOF er alles aan om uw voetafdruk in het milieu zo klein mogelijk te houden. Door onder andere een samenwerking met InStock aan te gaan, te werken met groenten die op kleine schaal in het Westland verbouwd worden en met gecertificeerde slacht en duurzame visteelt. Alles om u en de aarde, het allerbeste te kunnen bieden.

Duurzaamheid is een tijdlang een modewoord geweest. Je ‘hoorde’ eraan mee te doen.

Maar dat het noodzaak zou gaan worden, daar hadden niet veel cateraars bij stilgestaan. HOF ontwikkelde de ‘FOODPrint’ als model waar we mee konden onderzoeken hoe we duurzaamheid kunnen kwantificeren, contact kunnen leggen tussen boer, kok en gebruiker en onze gasten kunnen beïnvloeden tot duurzamere en gezondere keuzes. Een model waarmee we leerden hoe je met 50% smakelijke vegetarische gerechten, 25% vis en 25% vlees een gewaardeerde catering kunt verzorgen. Maar ook hoe inkoop, leverancierskeuze en transport voor meer dan 50% reductie van uw ‘footprint’ kan zorgen.

Naar het eten van nu

Bespreek met ons de mogelijkheden

Het assortiment? De gerechten? Zo divers als u maar wenst en altijd vers! Zelfgemaakte soepen, vers geperste vruchtensappen, de beste koffie of vegetarische gerechten? Wij denken met u mee en doen u graag een voorstel. 

Contact opnemen
Referentie Ruud van Koesveld
Iedere dag uitgebreid ontbijten
Ruud van Koesveld SES
Referentie Sandra, Rotterdam
Bekend, vertrouwd en ALTIJD goed!
Sandra, Rotterdam
Referentie Claudia, Leiden
Plezierig, professioneel, vernieuwend en flexibel
Claudia, Leiden CHDR
Referentie Sandra, Voorburg
4 sterren: goede service, goed behandeld
Sandra, Voorburg OMA
Referentie Mitchell, Den Haag
Met 1000% een aanrader
Mitchell, Den Haag