Catering Essentials

Eten is passie. Of het nu over het bereiden of het genieten ervan gaat. Over smaak valt te twisten, maar over goede smaak niet. Ons bedrijf, HOF Catering, kent twee facetten: bedrijfscatering en partycatering. In beide gevallen leveren we constante kwaliteit en werken we met verse, duurzame en lokale producten, met gedreven en enthousiaste medewerkers én met heel, heel veel liefde.

Iedereen heeft zijn eigen essentie in catering nodig en daar spelen wij op in.

Wat vind jij essentieel?
Catering Essentials is subjectief, dus jij hebt iets anders nodig dan een ander persoon of onderneming. Daarom, maken we Essentials heel persoonlijk. In een overleg nemen we al jouw wensen op, wat jij wel nodig vindt en wat je liever niet door ons laat verzorgen. Deze essentials verankeren we in je klantprofiel. Hierdoor is daarna gegarandeerd dat wij nooit iets doen wat jij niet nodig hebt. Maar wel zonder in te boeten op de passie, duurzaamheid en kwaliteitsgarantie die je van ons kent.

Passie Duurzaamheid Kwaliteit

Catering Essentials is breed inzetbaar
Natuurlijk in eerste instantie voor evenementenbureaus en organisatoren. Je krijgt exact van jouw evenement nodig heeft. Maar ook voor venues die bijvoorbeeld al eigen afspraken hebben met regionale slijters. Voor hen kan bites bij de borrel of een 5 gangen diner bij een presentatie essentieel zijn. Of neem de strandpaviljoens die in de zomer een ernstig te kort aan koks hebben, voor hen kunnen prefix gerechten met een langere houdbaarheid essentieel zijn. Iedereen heeft zijn eigen essentie in catering nodig en daar spelen wij op in.

Wat zijn jouw Catering Essentials?
Wij komen vrijblijvend langs of nodigen je graag uit op onze locatie om kennis te maken en jouw essentials te bespreken. Dat is natuurlijk kosteloos en zonder verplichting omdat jouw specifieke behoefte ook voor ons weer leerzaam is. Bel 085 8770734 of klik op de button hieronder.

Afspraak

Bespreek met ons de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat voor een heerlijke culinaire invulling wij u en uw gasten kunnen bieden?

Contact opnemen
Referentie Ruud van Koesveld
Iedere dag uitgebreid ontbijten
Ruud van Koesveld SES
Referentie Sandra, Rotterdam
Bekend, vertrouwd en ALTIJD goed!
Sandra, Rotterdam
Referentie Claudia, Leiden
Plezierig, professioneel, vernieuwend en flexibel
Claudia, Leiden CHDR
Referentie Sandra, Voorburg
4 sterren: goede service, goed behandeld
Sandra, Voorburg OMA
Referentie Mitchell, Den Haag
Met 1000% een aanrader
Mitchell, Den Haag