22/4/2020De bedrijfsbarbecue en waarom de baas daar zo blij mee is….

Het is mei en het tweede kwartaal is begonnen. De vakantieperiode gloort in de verte en de feestcommissie moet zich nu echt gaan verdiepen in het personeelsevenement voor de zomer. En uiteraard gaan we dan uit van het aanstaande mooie weer….

Er zijn een aantal motivaties waarom een bedrijfsbarbecue zo leuk is.

  • Iedereen is er al. Naarmate de afstand van het werk tot de locatie groter is, moet iedereen reizen, fietsen, bussen, parkeren.
  • De betrokkenheid is groter. De aankomst van de cateraar en de opbouw van het feestje geeft de beste reclame voor een grote opkomst.
  • De barbecue is de ultieme open keuken. Koks die staan te koken zijn nou eenmaal leuk om te zien (zeker die van ons).
  • Voor iedereen. Barbecueën gaat tegenwoordig verder dan de pakketjes van je supermarkt. Behalve dat we met grote stukken vlees en hele vissen werken waar we voor de gasten mooie stukken vanaf snijden, grillen we verschillende groentes en bereiden we de aller beste, aller gezondste en bovenal aller lekkerste salades
  • Gezellig. Barbecues zijn nou eenmaal gezellig. Lekker borrelen en eten met je collega’s en zo de zomer inluiden, we hebben er allemaal een voorstelling bij. Ik maak er als cateraar ieder jaar weer tientallen van mee en het valt mij telkens weer op hoe sfeervol en ontspannen deze verlopen. Ieder doet dat op zijn eigen manier, ingetogen of uitbundig, maar altijd met een vrolijk sfeer.

En waarom is de baas er nou zo blij mee? Bazen zijn er in alle soorten. Goede bazen vinden bedrijfsfeestjes belangrijk want op bedrijfsfeestjes worden teams betere teams. Worden onderlinge banden gemaakt of verstevigd. Maar goede bazen letten ook op de kosten….

  • Buiten de WKR

De bedrijfsbarbecue op het bedrijf valt buiten de werkkostenregeling. Die werkkostenregeling is een fiscaal addertje die een extern evenement aanduidt als consumptief en dus loon in natura, waardoor hij een extra naheffing moet betalen van zo’n 80%. De bedrijfsbarbecue óp het bedrijf valt daar dus buiten en dat scheelt serieus geld.

En daar wordt de baas dus blij van!

Wil de baas een snelle offerte voor een bedrijfsbarbecue op de zaak? Bel ons op 085-8770734.

Naar overzicht

Bespreek met ons de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat voor een heerlijke culinaire invulling wij u en uw gasten kunnen bieden?

Contact opnemen
Referentie Ruud van Koesveld
Iedere dag uitgebreid ontbijten
Ruud van Koesveld SES
Referentie Sandra, Rotterdam
Bekend, vertrouwd en ALTIJD goed!
Sandra, Rotterdam
Referentie Claudia, Leiden
Plezierig, professioneel, vernieuwend en flexibel
Claudia, Leiden CHDR
Referentie Sandra, Voorburg
4 sterren: goede service, goed behandeld
Sandra, Voorburg OMA
Referentie Mitchell, Den Haag
Met 1000% een aanrader
Mitchell, Den Haag